Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooker, 3 Oct 2016 | 4546 vizualizari

 

Dovleceii umpluți s-au făcut singuri:))))) A avut grijă”cioroiul” ca să am mâncare caldă .
I-am pregătit de seara,iar dimineața i-am pus în vas pentru preparare. Ce buni au fost !

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • o ceapă
  • 3 linguri orez
  • 300 g carne tocată
  • sare
  • piper
  • 3 rosii+foaie de dafin
  • 2 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot:

Ceapa curățată, spălată, tocată marunt se amestecă împreună cu carnea tocată, orezul (spălat), sarea, piperul și pătrunjelul tocat mărunt (jumătate din el).

Dovleceii îi spălăm și îi tăiem de mărimea dorită.

Cu ajutorul unei lingurițe se scoate miezul fiecărei bucăți de dovlecel.

În locul miezului punem carnea pregătită anterior.

Așeazăm bucățile de dovlecel în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot .

Deasupra punem roșiile date pe răzătoare,foaia de dafin ,uleiul ,sare si piper după gust, 100 ml. apă și pornim aparatul pe programul High pentru 4 ore.

Decuplăm aparatul de la sursa de curent electric,ridicăm capacul și punem restul de pătrunjel .

La servire putem adăuga smântână sau iaurt,după preferință.

poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Am avut 2 dovlecei lungi ,Am tăiat dovlecelul in 3.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt, umplut cu nuca, si dulceata de cirese amare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L