Dovlecel cu branza telemea

de anca_rm in Mancaruri de legume, 26 Aug 2013 | 1049 vizualizari

 

Este usor de facut , merge repede si este foarte gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei tineri
  • 50 gr unt
  • 100 ml smantana
  • 200 gr branza telemea
  • 2 oua
  • 2 catei usturoi
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel cu branza telemea:

Pregatim ingredientele :  dovleacul il curatam de coaja ; branza o razuim sau o zdrobim cu furculita ; untul il taiem cubulete , mararul il tocam marunt .

Dovleacul il taiem rondele mai groase. Intr-o tava punem untul taiat bucati si peste asezam dovleacul . Deasupra punem piper si presaram branza telemea .

Nu mai trebuie extra sare deoarece branza este sarata , daca aveti branza mai dulce atunci mai adaugati putina sare .

Peste branza telemea punem mararul si usturoi maruntit . Intr-un castronas batem 1 ou cu smantana si turnam peste celelalte ingrediente.

Dam la cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute batem celalalt ou fara nimic ,scoatem tava din cuptor si turnam oul batut peste in asa fel incat sa se formeze niste firisoare .

Dam din nou tava la cuptor pentru inca aproximativ 15 minute .

Pofta buna !!

 

TIPS-URI

1

daca se doreste se pot adauga rondele de rosii

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovlecel cu branza telemea 254566
retete culinare - Dovlecel cu branza telemea 254567
retete culinare - Dovlecel cu branza telemea 254568
retete culinare - Dovlecel cu branza telemea 254569
retete culinare - Dovlecel cu branza telemea 254570
retete culinare - Dovlecel cu branza telemea 254571

COMENTARII (16)

anca_rm 1

26.08.2013, 16:09

Cris,

Rocsi 1

26.08.2013, 20:17

Super

Rux 1

26.08.2013, 22:55

Ce buuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: