Dovlecel cu floare pane

de ianculubita in Mancaruri de legume, 10 Iul 2013 | 2868 vizualizari

COMENTARII (14)

- Andreea - 1

10.07.2013, 15:52

Ador florile de dovlecel pane

MotanLaOale 1

10.07.2013, 16:07


Nu am mancat niciodata!

simona72 1

10.07.2013, 16:09

Nu am mincat niciodata, da tot am vazut pe la tv...cred ca sunt f bune...bravo!!

AnyCostescu 1

10.07.2013, 16:09

sincer nu am mancat niciodata

Corinuta 1

10.07.2013, 16:17

Ce dragut e, n-am mai facut, dar as gusta!

Dea_Dea 1

10.07.2013, 16:36

Eu n-am mancat niciodata dar tare bine arata si cred ca sunt si gustoase

ianculubita 1

10.07.2013, 16:38

Va spun eu,poate confirma si Andreea-Caroline cat sunt de gustoase

jolygina 1

10.07.2013, 16:42

lilik 1

10.07.2013, 16:44

grozavi de buni...eu fac si numai florile umplute cu mozzarella ,apoi trecute prin aluat si prajite...
O minunatie

- Andreea - 1

10.07.2013, 17:01

Lili incearca-le si doar facute pane ( neumplute) sunt suuuuuuuuper.

lilik 1

10.07.2013, 17:04

Stiu Andreea le fac si asa...am o reteta de aluat pentru pane si imi place la nebunie,nu da gres niciodata

- Andreea - 1

10.07.2013, 17:12

Pai zi-l si noua....

Bya Ralu 1

10.07.2013, 19:40

Rocsi 1

10.07.2013, 20:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane