Dovlecel cu iz asiatic

de cristina_s_world in Mancaruri de post, 17 Oct 2012 | 5315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 dovlecel
  • - 3 catei usturoi
  • - o bucatica de ghimbir
  • - 1 morcov mic
  • - 5 linguri ulei
  • - 3 linguri sos de soia
  • - 1 conserva de rosii cubulete in bulion
  • - 1 lingurita fructoza sau zahar (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel cu iz asiatic:

Am taiat dovlecelul in bastonase, iar usturoiul, morcovul si ghimbirul le-am taiat marunt. Am calit in ulei usturoiul si ghimbirul, apoi am adaugat si morcovul. Am stins cu sos de soia si am lasat 1 minut sa fiarba, apoi am adaugat si bastonasele de dovlecel. Am lasat mancarea sa fiarba cateva minute, pana cand dovlecelul s-a inmuiat apoi am adaugat conserva de rosii si am amestecat bine. Nu am adaugat deloc apa pentru ca dovlecelul si-a lasat destula zeama. 

Am mai lasat sa fiarba 5 minute si apoi am oprit focul. Mancarea am servit-o imediat si tare ne-a mai placut.

Pentru a mai taia din aciditatea rosiilor se poate adauga o lingurita de fructoza sau de zahar. Bineinteles ca puteti adauga sare daca mancati mai sarat, insa va sfatuiesc sa gustati inainte pentru ca poate va place asa cum e. Eu nu am adaugat si mi-a placut mult.

Cine zice ca nu poti manca bine si de post? S-aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu iz asiatic" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei a " la grec