Dovlecel pane

de MIUTA in Mancaruri de legume, 16 Iun 2011 | 4395 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

16.06.2011, 19:58

Eu fac doar cu ou , am sa incerc si cu pesmet

Crista_Luca 1

16.06.2011, 20:44

si eu am facut azi , cu pesmte ne place si noua

kamy 1

16.06.2011, 21:47

ce-mi plac

Lau 1

16.06.2011, 21:57

place

mena29 1

16.06.2011, 22:07

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 22:45

mihaelaM 1

16.06.2011, 23:01

buni vino si la mine sa faci ca de cand tot zic ca fac.... maine sigur fac

MotanLaOale 1

17.06.2011, 08:54

sabiradu 1

17.06.2011, 09:15

Delicioasi sunt ,astazi am si eu in plan asa minunatie .Si papam cu mujdei de usturoi cu rosii

ella49 1

17.06.2011, 09:49

Rocsi 1

17.06.2011, 11:15

si mie imi plac dovleceii pane

adry88 1

17.06.2011, 15:44

mirela0911 1

17.06.2011, 18:23

Ce-i plac sotului cand am facut tarta zice:"da' dovleac pane pe cand?"

alinutzika 1

19.07.2011, 00:28

sunt preferatii mei

deyutzky 1

19.07.2011, 00:40

e tare buuunnn

dany3la 1

07.08.2011, 00:59

Una din mancarurile mele preferate
Incearca sa le faci si cu susan (sa amesteci pesmetul cu susan)!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu ou