Dovlecel pane

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 18 Iun 2011 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovlecel
  • 2 oua
  • faina
  • piper alb
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Curatam dovlecelul de coaja,il spalam, apoi il taiem felii.

Ouale le bate cu sarea si piperul.Faina o punem pe o farfurie.

Uleiul il punem in tigaie sa se incinga.

Cand toate sunt pregatite luam cu o furculita o felie de dovlecel si o dam prin ou apoi prin faina,inca o data prin ou si prin faina dupa care o punem in tigaie.Cand este gata pe o parte intoarcem si pe cealalata parte.

Cand feliile sunt prajite le scoatem pe un prosop de hartie pt a se scurge bine de ulei.

Se poat servi calde cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

19.06.2011, 13:26

il trimit pe sotul meu ca tare-i plac

mihaelaM 1

19.06.2011, 14:41

culmea ca la al meu nu-i plac

adry88 1

03.07.2011, 12:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane