Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sos de usturoi:
Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem felii si ii presaram cu sare. Lasam sa stea vreo 15 minute, apoi scurgem zeama lasata. Intr-un castron batem ouale cu furculita, punem putina sare si faina,omogenizam.Radem si putin cas.Ii tavalim prin compozitia cu oua si apoi ii punem in ulei incins pana se prajesc; ii intoarcem pe o parte si pe alta.
Am ras usturoiul pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi l-am amestecat c-un praf de sare si am pus treptat si putin ulei. Am amestecat usturoiul impreuna cu uleiul pana cand a devenit aproape ca si o maioneza. Apoi am adaugat smantana plus sare si piper.
1
dovleceii se pot pune cand sunt gata pe niste servetele de hartie ca sa absoarba excesul de ulei
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult