Drob

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 26848 vizualizari

 

Intodeauna inainte de a intra in post imi place sa pregatesc sambata mancaruri festive.Printre ciorbita, sarmale si tort mi-a fost pofta de drob.....am facut.

 

INGREDIENTE

  • 1kg ficat porc
  • 500g carne porc grasa
  • 2 cepe uscate
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 capatana mare usturoi
  • 12 oua
  • 4 linguri pesmet
  • cascaval ras 400g
  • sare,piper
  • ulei
  • 4 bucati cabanos
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Se pune la fiert ficatul si ceafa fara sa adaugi sare.Cand a fiert si s-a racit se da prin masina de tocat.Se pune la calit ceapa in ulei se adauga carnea si ficatul tocat,apoi usturoiul pisat marunt.Se opreste focul si se pune ceapa verde,mararul si patrunjelul,4 oua,pesmet,sare si piper.se amesteca toate si se aseaza in tava in felul urmator:se pune pe fundul unei tavi(unsa cu ulei si tapetata cu faina) un strat din compozitie se pune apoi un strat de cascaval ras iar putina compozitie de drob.Se pune apoi doi carnati cabanos pe marginea tavii si cele 4 oua fierte pe mijloc si iar compozitie de drob.Au iesit doua tavi de drob.Deasupra se pune ou batut amestecat cu cascaval.Se da la cuptor la foc potrivit 50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

kris86 1

17.11.2010, 19:25

ce bine arata

vanilla 1

19.11.2010, 14:38

eu fac si cu carne de pui cateodata!

Cris2711 1

09.02.2011, 18:35

Miuta imi place,facem si noi acasa in Romania

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos