Drob

de mihaelaM in Porc, 24 Apr 2011 | 5990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficat porc(300gr)
  • inima porc(350gr)
  • rinichi porc(400-450gr)
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi
  • 6 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • cimbru piper
  • ulei masline
  • 10 oua
  • 4 oua fierte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Maruntaiele le-am spalat bine si le-am pus sa fiarba. Intre timp am spalat ceapa, mararul, usturoiul, patrunjelul si le-am taiat. Ceapa si usturoiul  le-am pus intr-o tigaie sa se caleasca.

4 oua le-am pus intr-un ibric la fiert, cand au fost gata le-am curatat.

Cand maruntaiele au fost fierte le-am scos si le-am lasat sa se scurga apoi le-am tocat cu robotul de bucatarie dar nu prea mult ,cat sa iasa cubulete mici.

Odata maruntite am adaugat ceapa si usturoiul calit impreuna cu mararul, patrunjelul, cimbrul, sarea, ouale si le-am amestecat bine.

Am uns o tava cu ulei si am adaugat jumatate de compozitie,apoi am taiat cele 4 oua in jumate si am pus peste acea compozitie in tava dupa care am adaugat si restul compozotiei si am dat la cuptor cam 45-50min.Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Drob 100394
retete culinare - Drob 100395
retete culinare - Drob 100396
retete culinare - Drob 100397
retete culinare - Drob 100398

COMENTARII (15)

mihaelaM 1

24.04.2011, 22:21

multumesc celor ce m-au vizitat

mamaieelena 1

27.04.2011, 08:42

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:24

mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21