Drob

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 1649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g lob de ficat de pasare,
  • 500g ficat de pasare,
  • rinichiul,plamanii,ficatul si inima de la un miel,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • o legatura usturoi verde,
  • 2 legaturi spanac,
  • 2 legaturi marar,
  • 2 legaturi patrunjel,
  • 3 legaturi leustean,
  • 10 oua+4 fierte,
  • 150 ml ulei,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Ficatul si maruntaiele de la miel se fierb, zarzavatul verde se spala si se toaca marunt . Dupa ce s-au fiert ficateii se lasa sa se raceasca si apoi se dau prin masina de tocat . Se amesteca cu zarzavatul ,cele 10 oua crude ,uleiul,se potriveste de sare si piper. Cele 4 oua se fierb pana devin tari. Separat se unge  o tava cu ulei si se aseaza compozitia, se niveleaza  si se adauga ouale taiate in doua pe lung . Se acopera bine ouale si se da tava la cuptor  pana se coace bine, dar atentie sa nu se lase prea mult sa nu se usuce.    

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca copozitia este prea tare se mai diuluiaza cu supa de legume

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Drob 159469
retete culinare - Drob 159470
retete culinare - Drob 159471
retete culinare - Drob 159472
retete culinare - Drob 159473
retete culinare - Drob 159474
retete culinare - Drob 159475
retete culinare - Drob 159476

COMENTARII (9)

adry88 1

23.04.2012, 10:46

bun

Rocsi 1

23.04.2012, 11:20

super

Sim0na 1

24.04.2012, 19:57

Foarte bun!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S