Drob aromat de pui

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2016 | 3311 vizualizari

 

Pastele nu este la fel fara drob. Este singurul moment din an cand il pregatesc, dar de fiecare data iese altfel.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 500 g inimi de pui
  • 500 g carne tocata de pui
  • 250 g slanina afumata
  • 1 ceapa alba mare
  • 4 cepe verzi
  • 10 catei de usturoi
  • 1 legatura mare de patrunjel verde
  • 1 leg mica de marar
  • sare
  • piper
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte
  • 4 lg ulei
  • 4 lg pesmet
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob aromat de pui:

Mai intai speli bine maruntaiele si le pui la fiert separat. Cand sunt bine fierte strecori si lasi sa se raceasca, timp in care iti pregatesti restul ingredientelor.

Cureti ceapa si usturoiul si speli verdeata .

Asezi hartia de copt in tava si o ungi cu putin ulei. 

Aprinzi focul la cuptor.

Cand maruntaiele s-au racit le dai prin masina de tocat carne, alternativ cu slanina, carnea tocata, ceapa, usturoiul si verdeata, pentru ca totul sa se omogenizeze bine.

In acest moment adaugi ouale crude, uleiul si pesmetul framantand totul usor, fara sa rupi compozitia. Condimentezi dupa gust si imparti compozitia in doua.

Asezi jumatate din compozitie in tava, dupa care asezi ouale fierte taiate in jumatate pe lungime.

Completezi cu cealalte jumatate de compozitie , ungi drobul cu ou batut si dai la cuptor pentru cca 45 minute. Dar, pentru a fi sigura, verifica totul cu o scobitoare.

Lasi drobul sa se racesca in tava si il servesti taiat felii, alaturi de cei dragi.

TIPS-URI

1

Paste

2

drob

3

pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob aromat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa