Drob cu organe de porc si carne tocata

de marinicayou10 in Ficat, 7 Apr 2012 | 10610 vizualizari

 

Pentru ca mai avem doar o saptamana pana la Paste, am venit cu o reteta de Drob,foarte buna,care imi place mie foarte mult :) sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr organe de porc(ficat,inima,rinichi)
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 legatura marar
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 5 -6 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • hartie de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu organe de porc si carne tocata:

Se spala bine organele si se pun la fiert.Cand sunt fierte ,se toaca marunt cu cutitul si se pun in castron.Ceapa,usturoiul se toaca si ele cu cutitul si se adauga peste organe,se adauga si carnea tocata,sare,piper,cimbru,ouale si se amesteca bine .Se pune compozitia in tava de cozonac tapetata cu hartie de copt sau daca nu aveti hartie,ungeti tava cu ulei si tapetati cu faina.Puteti bate un ou deasupra pentru crusta Da-ti la cuptor pana este se rumeneste frumos si este gata

Ingredientele sunt pentu un drob mare, in tava de cozonac

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Drob cu organe de porc si carne tocata 156409
retete culinare - Drob cu organe de porc si carne tocata 156410
retete culinare - Drob cu organe de porc si carne tocata 156411
retete culinare - Drob cu organe de porc si carne tocata 156412
retete culinare - Drob cu organe de porc si carne tocata 156413
retete culinare - Drob cu organe de porc si carne tocata 156414
retete culinare - Drob cu organe de porc si carne tocata 156415
retete culinare - Drob cu organe de porc si carne tocata 156416
retete culinare - Drob cu organe de porc si carne tocata 156417

COMENTARII (16)

deyutzky 1

08.04.2012, 13:27

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:41

placeee

adry88 1

13.04.2012, 16:27

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55