Drob cu ou si fara

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 3151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie(eu am folosit limba,inima,ficat si plaman)
  • 1,300 kg carne tocata amestec
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 6 oua fierte tari de pun in drob+9 oua de pus in compozitie+4,5 oua pentru uns deasupra
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ou si fara:

Marubtaiele se spala bine si se pun la fiert in apa(ficatul si plamanul se pun mai tarziu ca fierb mai repede)cu vegeta si piper.

cand sunt fiarte ,se scurge apa ramasa si se lasa la racit.

cand s-au racit se dau pe masina de tocat.

ceapa se spala,se toaca marunt.

patrunjelul si mararul se spala si se taie marunt.

verdeata tocata,maruntaiele si carnea tocata se amesteca toate,se pune vegeta,piper si 8,9 oua ca sa lege bine compozitia.

in tavi ca pentru chec se aseaza hartie de copt,si se pune compozitie.

intr-o tava se pune pe un sfer compozitie,apoi oua fierte tari pe lung,apoi acoperi iar cu compozitie(eu am facut 2 tavi de drob simplu  si una cu oua fierte)

se bat vreo 4 oua si se ung e drobul.

se dau tavile in cuptorul incins pana ce acesta e facut.(cam 1 ora si 15 sau mai mult depinde cat de gros e drobul).

 

RETETA IN IMAGINI

Drob cu ou si fara-0
Drob cu ou si fara-1
Drob cu ou si fara-2

COMENTARII (9)

ionela2682

ionela2682 1

08.04.2010, 18:44

mama da cate oua ai folosit! ai batut gaina? glumeam! arata foarte bine! felicitari!

Rocsi

Rocsi 1

08.04.2010, 18:57

nu am batut gainile dar mama asa m-a invatat ca trebuie puse multe ca altfel nu se leaga drobul...creca merge si cu mai putine dar mai bine previn sa iese bun...mersi ionela2682

elena1988

elena1988 1

06.04.2011, 10:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!