Drob cu Pleurotus - post

de Studenta_la_cratita in Mancaruri de post, 16 Mar 2014 | 16894 vizualizari

 

Dacă tot a început postul, am zis sa fac un drob de ciuperci de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 2 radacini pastarnac
  • 1/2 telina
  • 3 morcovi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • sare, piper
  • 4 linguri faina
  • margarina pentru tapetat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu Pleurotus - post:

Se pun la fiert rădăcinile într-un vas cu apa. În alt vas se pun la fiert ciupercile.

Intre timp se toaca marunt ceapa verde si mararul.

Dupa ce au fiert radacinile si ciupercile, se toaca cu cutitul sau cu masina de tocat 9prin sita mare). Se amesteca cu ceapa si mararul, se potriveste de sare si piper, se adauga 4 linguri faina si se framanta cu mainile pana la omogeniza

Se pun intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor (la foc mediu) tim de 1 ora.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se lasa sa se raceasca in tava

COMENTARII (10)

Studenta_la_cratita 1

23.03.2014, 22:20

Cine nu tine post poate lega compozitia cu 1 ou in loc de faina

marcela1979 1

24.03.2014, 06:49

Emib 1

14.03.2015, 13:24

Ar fi fost frumos sa vedem si dupa ce a fost scos din cuptor, eventual o sectiune
Acum am pus totul la fiert, abia astept sa vad cum va iesi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41