Drob de curcan in foietaj

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 7754 vizualizari

COMENTARII (43)

Constelatialeu 1

04.05.2013, 19:23

Hai ca dau,dar sa nu ma mai faci sa trag cu prastia si tu sa nu iesi pe autostrada...

Merisor 1

04.05.2013, 19:24

CookieMonster 1

04.05.2013, 19:43

Ce fain arata!

Merisor 1

04.05.2013, 19:50

Multumesc Cookie!

Miha 1

04.05.2013, 20:08

io voiam sa vin marti, da' daca vine Gabi luni nu mai vin, ca asta mananca tot!

Merisor 1

04.05.2013, 20:12

Miha, tu sa vii ca eu mai fac un drob

Aurelia 07_07 1

04.05.2013, 22:12

Super fain a iesit

laura_n 1

04.05.2013, 22:17

ce frumos arata tot sa il mancati cu placere

Merisor 1

04.05.2013, 22:18

Multumim, Laura!
Ica

deyutzky 1

04.05.2013, 23:20

adry88 1

04.05.2013, 23:28

bun bun

Sim0na 1

05.05.2013, 09:00

Super arata!!

diaconta 1

05.05.2013, 15:57

ce aspect minunat de sarbatoare

Zamfira 1

05.05.2013, 15:59

Constelatialeu 1

06.05.2013, 18:47

Bietii curcani,le-ai facut de petrecanie..sigur erau curcani si nu curci?

Merisor 1

06.05.2013, 19:59

Cleme, pentru asa ceva au fost crescuti si da erau curcani sper ca nu vrei sa-ti spun si dupa ce i-am recunoscut

Patricia Iordache 1

08.05.2013, 08:16

Doamne, Meri, cum arataaaa!!!

mihaelar63 1

11.05.2013, 02:26

Place !!!
Bineinteles ca dupa margele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Drob retro