Drob de linte

de pinguin in Mancaruri de post, 3 Apr 2011 | 11572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani linte fiarta
  • 1 cana pesmet
  • 1/2 cana nuci macinate
  • 1-1 1/2 cani suc de rosii
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita sare sau condiment vito
  • 1 lingura seminte floarea soarelui
  • 1/2 cana gris
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de linte:

Se caleste ceapa taiata marunt cu putina apa si ulei,apoi se adauga pe rand toate celelalte ingrediente si se amesteca bine.

Se pune compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se coace,in cuptorul preincalzit, timp de 45 min.

Se serveste cu sosul pe care il preferati,cu salata ori legume proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de linte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

pinguin 1

04.04.2011, 15:57

Va multumesc de urare si aprecieri!!!
Merita sa incercati...mie imi place mult!

kamy 1

04.04.2011, 23:50

bine ai venit linte nu am gatit ...inca

pinguin 1

05.04.2011, 11:26

multumesc
Poti incerca acum in perioada postului

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de linte