Drob de miel

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 5967 vizualizari

 

Pentru mine nu exista variatii la drob (de pui, cu ou fiert in mijloc, invelit in aluat etc). E o singura varianta, cea mai buna :) Restul sunt rulade/"checuri" de carne tocata interesante, dar Drobul e numai unul. Asta e reteta de la mama, pe care o facem de ani de zile. Si mereu am fost foarte multumiti de ea.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg organe de miel
  • 1 ceapa verde
  • 1 usturoi verde
  • 5 cepe albe
  • 400 gr slanina
  • 6 oua
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele de miel se pun la fiert. Ceapa si usturoiul verzi se taie marunt, iar ceapa alba si slanina cubulete se calesc fara ulei. Cand carnea a fiert, o tocam impreuna cu ingredientele calite. Adaugam apoi ouale si ceapa si usturoiul verzi, condimentam cu sare si piper si amestecam bine.

Turnam umplutura intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul incins la 180C pana cand drobul e rumenit bine deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

kukibella 1

17.04.2012, 11:35

Panacris 1

17.04.2012, 15:02

Arata bine drobul tau, dar sunt de acord cu Dorin,fara slanina in drob, eventual se poate pune putina carne mai grasa (de pe gat) fiarta de miel, si multa verdeata (ceapa, usturoi si marar proaspat)!

elucubratiiculinare 1

17.04.2012, 16:17

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Drob in crusta de pesmet si ou