Drob de miel

de Bucataras in Oaie, 1 Mai 2009 | 9844 vizualizari

 

Reteta prezentata de Fuchs in Bucataria pentru toti.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg organe de miel (ficat, rinichi, splina, plamini, inima)
  • 3 leg ceapa verde
  • 2 leg usturoi verde
  • 4 leg marar
  • 3 leg patrunjel
  • 4 oua crude
  • 6 oua fierte
  • prapur de miel
  • sare
  • piper
  • 60 gr Fuchs condiment pentru drob
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se curata organele de pielite, se taie bucati si tineti-le 30 de minute in apa rece. Apoi puneti carnea la fiert in 4 litri de apa si o lingura rasa de sare. Cind apa incepe sa fiarba, spumuiti de cite ori e cazul. Fierbeti organele la foc mic circa 30 de minute.

Curatati verdeata, spalati-o si treceti-o prin masina de tocat impreuna cu organele de miel, dupa ce acestea s-au mai racit.

Puneti intr-un castron mai mare amestecul de organe si verdeturi tocate, adaugati 4 oua batute si condimentati cu Fuchs, sare si piper daca mai trebuie. Omogenizati bine compozitia pina obtineti o pasta densa.

Ungeti o tava cu ulei, spalati prapurele in apa rece, scurgeti-l bine si intindeti-l in tava, astfel incit marginile lui sa depaseasca laturile tavii.

Puneti tocatura in tava, introduceti si cele 6 oua fierte (curatate :) ), uniformizati si acoperiti tocatura cu prapurele.

Ungeti drobul cu ulei si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit circa 50 de minute sau pina se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:28

dorubond55 1

05.05.2013, 14:21

pofta buna

dorubond55 1

05.05.2013, 14:31

intrebarea este cu ce ? cu Drob? ,poate salata verde sau salata de rosii cu putina ceapa, sau eventual Checeap?.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel