Drob de miel

de Ghinnni in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 8104 vizualizari

 

Da!!!!!!..am reusit!!!!!...am facut drob de miel, reteta de Pasti!
Cum?
Inca ma mai intreb si eu!...;)

 

INGREDIENTE

  •  1 kg carne de miel (maruntaie de de miel - plamani, inima, ficat, rinichi);
  •  1 prapure;
  • 4 legaturi de ceapa verde;
  • 3 cepe uscate, medii;
  • 2 legaturi de marar proaspat; 
  • 2 legaturi de patrunjel proaspat; 
  • 9 oua;
  • 2 lingurite cu condiment pentru drob; 
  • 2 felii de paine alba;
  • sare;
  • piper. 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Te Pasti este obligatoriu sa prepari reteta de drob de miel ...

...spalam maruntaiele si le punem la fiert cu putina sare. Adaugam o ceapa pentru a mai lua din mirosul carnii...
...dupa ce prima apa da in clocot...schimbam apa...mai lasam la fiert aproximativ 40 de minute...
...intre timp ...pregatim restul ingredientelor:
1. punem 4 oua la fiert (aproximativ 5 minute)...
...decojim ouale si le punem deoparte...

2. tocam ceapa verde, mararul si patrunjelul...

3. pregatim prapurele: il spalam si il punem la scurs intr-o sita...

...cand carnea este fiarta...se ia de foc, se clateste si se pune la racit pentru 10 minute, apoi o tocam la masina impreuna cu 2 cepe uscate si 2 felii de paine alba...

...amestecam carnea cu legumele...

...separat...mixam 5 oua pe care le adaugam la compozitia principala...

...adaugam 2 lingurite cu condiment pentru drob...verificam de sare si piper...

...la final pregatim tava: o ungem cu putin ulei, asezam praporul (foarte bine scurs) si compozitia...

...cele 4 oua fierte sunt introduse in campozitie...

...finalizam drobul si il punem la cuptor pentru 45 de minute (temperatura medie)...

Sarbatori Luminate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Ghinnni 1

08.04.2010, 12:04

Dragele mele,
M-ati surprins cu urarile...nu m-am asteptat!
Sunteti super! DE VIS!

Cu drag...va pup cu drag

rivka 1

08.04.2010, 12:36

la multi ani ghinni

elena1988 1

15.02.2011, 18:57

arata foarte bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de pui