Drob de miel

de oanapl in Oaie, 10 Apr 2017 | 15115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg maruntaie de miel
  • 10 oua
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura sare
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 1 varf piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe rosii uscate
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita maghiran
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Speli maruntaiele (ficat, plamani, inima) de miel si le pui la fiert, in apa cu o lingurita de sare, o lingurita de piper boabe si 2 foi de dafin. Lasi sa fiarba 30 de minute, dupa care le lasi sa se raceasca.

Ceapa uscata o toci marunt si o calesti in 3 linguri de ulei. Treci maruntaile, usturoiul, ceapa uscata calita si painea stoarsa, prin masina de tocat si le amesteci cu ceapa verde, usturoiul si verdeata tocate marunt si 6 oua crude batute bine. Condimentezi cu sare, piper si maghiran, dupa gust.

Cele 4 oua ramase, le fierbi tari si le cureti. Pui jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu putina faina si asezi ouale fierte pe mijloc, in sir, dupa care, adaugi peste ele restul compozitiei. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 50 de minute, la o temperatura de 180 de grade C.


Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel cu oua de prepelita