Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale

de simona72 in Oaie, 20 Mar 2015 | 5376 vizualizari

COMENTARII (23)

reisnaor_2006 1

20.03.2015, 10:17

cred ca este bun,nu mananc oaie

_Alina_ 1

20.03.2015, 10:29

Eu n-am treaba cu oile, da' sigur e bun.

T I M E A 1

20.03.2015, 10:30

ce bine arata Drobul imi place si mie culmea ) (fara cascaval cred ca e perfect preparatul tau si pt gustul meu )

Gherca Daniela 1

20.03.2015, 10:36

simona72 1

20.03.2015, 10:37

Multa lume nu mananca oaie Roxana...nici chiar eu nu o mananc oricum si nici oricum preparata. Multumesc!

simona72 1

20.03.2015, 10:37

Alina, Daniela

simona72 1

20.03.2015, 10:38

Timi intardevar, fara cascaval e numai bun pt tine

mirela0911 1

20.03.2015, 10:42

Cât de bine arată!

MOKUSKA 1

20.03.2015, 11:26

arata bine Simo, doar ca prefer din alte animale )

MotanLaOale 1

20.03.2015, 11:35

bun bun

Catalina L 1

20.03.2015, 11:36

BUN TARE

monik80 1

20.03.2015, 11:44

Adele 1

20.03.2015, 11:45

Super dar zic si eu ca Ildi

cristeena20 1

20.03.2015, 12:18

mmmm, e demential!!!

Ela68 1

20.03.2015, 12:37

ooo, ceva deosebit

simona72 1

20.03.2015, 13:44

Multumesc!

Merisor 1

20.03.2015, 15:03

Ce bine arata!

mihaelar63 1

20.03.2015, 19:02

Ce combinatii orientale indraznete

Constelatialeu 1

20.03.2015, 19:52

Ai stricat oaia aia cu migdalele,zau asa...eu le dau deoparte,ca-mi raman in gat...

Rocsi 1

20.03.2015, 20:04

dantes 1

21.03.2015, 07:00

Interesant

Bya Ralu 1

22.03.2015, 08:06

arata super

anca_rm 1

25.03.2015, 08:48

arata de milioane

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Miel la gratar