Drob de pasare

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2016 | 172 vizualizari

 

Retete de pasti


 

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • 1 pulpa de pui
  • 500 gr ficat de pui
  • 4-5 oua crude
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • condimente pentru drob 1 plic
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pasare:

Se spala pulpele de rata si cea de pui si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se ia spuma ce se formeaza. Intr-o alta oala se pun ficateii la fiert, dupa ce au fost spalati si curatati bine. Se spumuiesc si ficateii. Se curata ceapa si usturoiul verde si se spala. Mararul si patrumnjelul verde se spala si ele. Se toaca marunt verdeata si se pune intr-un lighean. Cand pulpele si ficateii sunt fierte,se scurg si se lasa sa se raceasca un pic,apoi se toaca marunt din cutit.Se amesteca cu verdeata, se adauga ouale, condimentul de drob,sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si apoi se pune in tava. Eu am facut si in forme de minibriose. Se dau la cuptorul preincalzit circa 30-40 de minute. Cand este copt se scoate din tava si se lasa sa se raceasca.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Drob de pasare 440504
retete culinare - Drob de pasare 440505
retete culinare - Drob de pasare 440506
retete culinare - Drob de pasare 440507
retete culinare - Drob de pasare 440508
retete culinare - Drob de pasare 440509
retete culinare - Drob de pasare 440510

COMENTARII (9)

mirela0911 1

01.05.2016, 15:40

Rocsi 1

01.05.2016, 21:08

Bun drobul de pasare!

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 11:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S