Drob de peste cu smantana

de Rux in Salau, 30 Mar 2016 | 1314 vizualizari

 

Pentru iubitorii de preparate de peste...ceva foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati mari de file de salau de Nil
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura mare de marar
  • o legatura mare de patrunjel
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • turmeric
  • 3 linguri smantana
  • 3 oua mari
  • 1 lingura faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de peste cu smantana:

Pestele se curata cu grija( mai are oase), se spala se toaca prin robot.

Ceapa, usturoiul, verdeata se trec prin robot, se pun in ulei de masline si se lasa la inabusit la foc mic, eu adaug si doua linguri de apa.

Se adauga si pestele si se mai tine pe foc cateva minute, se amesteca, se trage de pe foc si se pune smantana.

Ouale se bat cu sare si se toarna peste compozitie, se amesteca, se pune si turmericul si se potriveste de sare si piper, se adauga si faina sidin nou se amesteca bine.

Se unge forma cu unt si se pune amestecul. Se coace o ora pana se rumeneste.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Drob de peste cu smantana-0
Drob de peste cu smantana-1
Drob de peste cu smantana-2
Drob de peste cu smantana-3
Drob de peste cu smantana-4
Drob de peste cu smantana-5
Drob de peste cu smantana-6
Drob de peste cu smantana-7

COMENTARII (42)

marcela1979

marcela1979 1

21.04.2016, 00:37

madi_marin

madi_marin 1

25.04.2016, 19:15

ador pestele! cred ca e foarte gustos ce ai pregatit tu aici

Rux

Rux 1

04.05.2016, 23:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!