Drob de pui

de rivka in Pui, 1 Dec 2009 | 209026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 1 piept de pui
  • 5 oua
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri grasime de pasare
  • condimente pentru pui
  • piper
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Se pun organele de pui (eu am folosit ficatei, dar se pot pune si inimi si pipote) impreuna cu pieptul de pui la fiert in apa cu sare cca 30 minute.

Se lasa la racit, se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat carne, apoi se amesteca cu 5 oua batute, verdeata tocata marunt, ceapa calita impreuna cu usturoiul in 2 linguri de grasime, condimentele, sare si piper dupa gust.

Se pune aproximativ 1 ora la cuptor, la 200 grade. Se lasa apoi la racit si apoi se taie.

Este foarte bun!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Adinacarla 1

25.01.2010, 11:36

wow ce bine arata...am pus-o la favorite sa fac si eu.

nadina73 1

23.03.2010, 23:00

arata grozav de bine ,am sa-l incerc de paste

Corinuta 1

11.04.2010, 11:37

Intr-adevar foarte bun! Am facut si eu(am adaugat si doi morcovi fierti) si ne-am lins pe degete

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui cu leurda