Drob de pui

de ionix in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2009 | 7459 vizualizari

 

am mai multe metode de a face acest drob de pui... uneori pun si ciuperci iar de cele mai multe ori dau pe masina totul... azi mi-a fost lene sa fac foaie in loc de prapure si l-am lasat asa :D alta data :D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 10 fire de ceapa verde
  • 2 catei usturoi (n-am gasit usturoi verde)
  • O legatura marar
  • O legatura patrunjel
  • 8 oua
  • Sare, piper
  • 4-5 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:


Se pun pipotele si inimile la fiert cu un praf de sare. Cand au fiert se dau la racit.


Ficateii se fierb separate si la fel se dau la racit.


Intre timp se toaca ceapa si se piseaza usturoiul. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune ceapa si usturoiul la calit cu un praf de sare.


Pipotele si ficateii se taie marunt sau se dau pe masina. Mararul si patrunjelul se taie marunt.


Intr-un vas mare se amesteca pipotele, cu ficateii, cu ceapa calita, cu mararul tocat, cu patrunjelul tocat si se adauga si cele 8 oua batute. Se amesteca bine , se sareaza si pipereaza dupa gust. Se pregatesc doua tavi de chec in care se presara faina sau pui hartie de copt, mie mi se terminase hartia de copt. Se lasa circa 3 ore la cupto la foc mic.


Se mananca rece.



Pofta buna!


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Drob de pui 10638
retete culinare - Drob de pui 10639
retete culinare - Drob de pui 10640
retete culinare - Drob de pui 10641
retete culinare - Drob de pui 10642
retete culinare - Drob de pui 10643

COMENTARII (9)

ionix 1

17.11.2009, 12:23

da fetelor, este foarte foarte bun...

ionix 1

17.11.2009, 12:24

asa-i Teo... mai ales primavara e ft bun dar mie-mi place asa mult incat il fac cu ce gasesc.... merge foarte bine si cu praz

ionix 1

17.11.2009, 12:26

oh Rivka, cu ala de miel clar nu se compara de aia il pap doar de Paste drobul de miel este mai suculent nu e asa uscat ca cel de pui.... dar in lipsa de cel de miel merge si asta ... n-am facut cu ceapa cruda pana acum o sa-ncerc...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI