Drob de pui

de sisterskitchen in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2012 | 13950 vizualizari

 

Drobul de pui se pregăteşte foarte uşor şi este potrivit pentru cei care nu mănâncă carne de miel, asa ca noi:P.Un aperitiv foarte gustos care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paste.Reţeta aceasta este o bunătate, pe cuvânt!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 700 gr ficat pui
  • 1 legatură ceapă verde
  • 1 legatură usturoi verde
  • 3 ouă
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

1. Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa care se toacă mărunt sau se dau prin maşina de tocat.

2. Spălăm ceapa şi usturoiul,le tocăm şi le călim cca 10 minute.

3. Adăugăm ceapa,usturoiul, ouăle şi verdeaţa.Amestecăm bine iar la sfarşit adaugăm sarea şi piperul.

4. Aşezăm compoziţia în tavă. Noi am folosit o tavă de chec.

5. Se dă la cuptor cca 35-40 de min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de maruntaie de pasare