Drob de pui

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 8113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 1/2 kg piept de pui dezosat
  • 1 kg pipote si inimi
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 legatura patrunjel
  • 7 oua
  • sare, piper
  • 5 oua fierte tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Se pun la fiert ficateii dupa ce au fost lasati putin in apa rece. Pipotele si inimile se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul se fierbe separat. Dupa ce se lasa la racit se dau prin masina de tocat toate. 

Ceapa se caleste putin in ulei pana devine sticloasa. Se adauga peste tocatura alaturi de patrunjelul verde tocat marunt, ouale batute bine si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca toate aceste ingrediente cu mana pana se omogenizeaza. 

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune jumatate din drob si se niveleaza. Se aseaza cele cinci oua fierte pe mijloc si se pune restul de drob. 

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa in jur de o ora (pana prinde o crusta deasupra). 

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Drob de pui 164476
retete culinare - Drob de pui 164477
retete culinare - Drob de pui 164478
retete culinare - Drob de pui 164479
retete culinare - Drob de pui 164480
retete culinare - Drob de pui 164481

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

28.05.2012, 16:37

buuuun

mirela0911 1

29.05.2012, 20:26

Cris Miuta mamaie va multumesc!

mihaelar63 1

30.05.2012, 16:06

De mielut nu mananc dar de pui parca m-as incumeta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21