Drob de pui

de marcela1979 in Ficat, 6 Mai 2014 | 3660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 500 gr ficat de pui
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pieptul de pui se da prin masina de tocat carne.# cepe verzi se curata,se toaca marunt.Se incinge uleiul intr-o tigaie ,se pune ceapa ,se inabusa si se adauga ficatul de pui.Se inabusa impreuna cu ceapa,se adauga sare si piper,apoi se marunteste cu o furculita asa incat sa mai ramana si intreg.Se adauga peste carnea tocata de pui.Restul de ceapa verde se toaca marunt si se adauga peste compozitia de carne.Leurda si mararul verde se toaca si ele marunt si se adauga la compozitie.Se adauga si ouale si se amesteca bine.Se mai potriveste e sare si piper,se pune in tavi si se da la cuptor circa 1 ora si jumatate la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos si piure