Drob de pui

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2015 | 17157 vizualizari

 

Il aveam in plan de mult,nu ca sa il prepar ci ca sa-l postez,am mai facut si ne place tare mult asa ca ia venit randul si pe aici :D

 

INGREDIENTE

  • 5-6 oua(daca e necesar)
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 kg ficat de pui
  • 1/2 kg pipote de pui
  • 1/2 kg inimi de pui
  • 3-4 cepe albe
  • 2 bucati de praz
  • 3 oua fierte
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Mai intai am curatat prazul si ceapa si le-am spalat bine.Ficatul l-am prajit fara sare ca sa nu se intareasca.Am tocat ceapa si prazul marunt si le-am calit in cratita cu uleiul in care a fost prajit ficatul pentru ai da o aroma buna.Inimile si pipotele le-am fiert in apa cu putina sare.Toate acestea au fost taiate marunt(sau se pot toca cu un blender,mie imi plac mai mari taiate).                            

Peste ele am adaugat maraul si patrunjelul tocate marunt,apoi cele 5-6 oua crude si le-am amestecat bine.

Am condimentat dupa gust cu sare si piper.

Intr-o tava de cozonac,am tapetat cu hartie de copt si am pus pe fundul acesteia din compozitia obtinuta apoi am asezat cele trei oua si peste am adaugat restul de compozitie.

Am dat tava la copt la foc potrivit pana sa rumenit frumos pe deasupra.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Drob de pui-0
Drob de pui-1
Drob de pui-2
Drob de pui-3
Drob de pui-4
Drob de pui-5
Drob de pui-6
Drob de pui-7
Drob de pui-8
Drob de pui-9
Drob de pui-10
Drob de pui-11
Drob de pui-12
Drob de pui-13
Drob de pui-14
Drob de pui-15

COMENTARII (28)

tarasmariana 1

09.04.2015, 00:00

Minunat!

dantes 1

09.04.2015, 06:38

Foarte bun!

Ligia Bxl 1

18.04.2015, 00:28

multumesc frumos tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41