Drob de pui

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2015 | 6116 vizualizari

 

Un drob pufos si foarte gustos 

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mai mare sau doua mai mici
  • un pachet de ficat de pui (500 g)
  • un pachet de pipote si inimi (500 g)
  • 2 morcovi
  • 3 cepe mari
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 4 oua
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Punem la fiert ficatul separat, inimile si pipotele separat si pieptul de pui cu o ceapa si morcovii cu putina sare, fiecare in cate un vas.Daca este nevoie, se ia spuma de deasupra.

Cele 2 cepe se taie marunt si se inabuse cu putin ulei si apa pana se inmoaie.

Dupa ce au fiert toate maruntaiele, se lasa sa se raceasca putin apoi se dau prin masina de tocat carne inclusiv ceapa si morcovii in care a fiert pieptul de pui.

Se amesteca bine, se adauga ceapa, sare, piper si cimbru dupa gust.

Separat se bat bine 3 oua si se adauga in compozitie.

In functie de consistenta, se adauga o ceasca din zeama in care a fiert pieptul de pui pentru a fi mai moale compozitia.

La final se adauga mararul si patrunjelul taiat marunt.

Am pus compozitia intr-o tava de cozonac captusita cu hartie de copt si deasupra am uns cu un ou batut bine.

Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 45-55 minute pana se rumeneste deasupra.

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Drob de pui 414184
retete culinare - Drob de pui 414186
retete culinare - Drob de pui 414187
retete culinare - Drob de pui 414188
retete culinare - Drob de pui 414189
retete culinare - Drob de pui 414190
retete culinare - Drob de pui 414191
retete culinare - Drob de pui 414192
retete culinare - Drob de pui 414193

COMENTARII (8)

Moni_alex 1

28.11.2015, 09:43

Multumesc, dragi bucatarasi!

Xandrinne 1

01.12.2015, 16:03

Rux 1

01.12.2015, 20:06

Grozav!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D