Drob de pui (interviu exclusiv cu bucataras Oana)

de Catalin in Ficat, 20 Apr 2009 | 43879 vizualizari

COMENTARII (75)

Sidy 1

17.04.2011, 16:36

Bun bunut drobul asta ! Cam asa il fac si eu dar...nu fierb organele ci le prepar cu ceapa, asa ca la tocanita. In rest...la fel..

housy 1

19.04.2011, 13:00

housy 1

19.04.2011, 13:00

cristyn 1

21.04.2011, 15:55

am facut si anul trecut la fel drobul dupa reteta ta a iesit nemaipomenit ,asa ca si anul acesta o sa-l fac.PASTE FERICIT

Oana 1

21.04.2011, 16:39

PaSte Fericit si voua! ma bucur ca v-a placut reteta mea

gaby_duceag 1

22.04.2011, 12:09

acu' l-am bagat la cuptor

cocolina 1

18.04.2012, 23:32

Ti-a iesit bine drobul sa-l mananci sanatos

deyutzky 1

18.04.2012, 23:41

)) foarte tareeee modul de preparare!

ionela2682 1

19.04.2013, 11:08

Ce reteta faina..eu abia acum am zarit_o!!

cristeena20 1

30.04.2013, 16:32

excelent!!!!!!!bravo!!

Sidy 1

30.09.2013, 07:58

LA MULTI ANI fericiti si sanatosi !

laura_n 1

30.09.2013, 10:19


la multi ani, cu sanatate, cu bucurii si cu putere in toate

luminita79 1

30.09.2013, 10:33

La multi ani sanatosi !

MIUTA 1

30.09.2013, 11:15

La multi ani fericiti !!!

ianculubita 1

30.09.2013, 12:13

LA MULTI ANI SI AICI!!

ela 1

30.09.2013, 16:49

la multi ani

RuxyRux 1

30.09.2013, 16:59

La Multi ani frumosi si fericiti alaturi de Oana si de copiii vostrii minunati!

Constelatialeu 1

30.09.2013, 18:41

La multi ani !

Catalin 1

01.10.2013, 21:54

Mulțumesc tuturor!

pity19 1

27.02.2014, 23:32

simona72 1

16.04.2014, 16:10

ce nebuni!!!

Panacris 1

16.04.2014, 16:23

Ce vremuri Simona, nu ce nebuni P.S. Aveau timp de nebunii acuma sunt prea ocupați cu alte proiecte

claudiaO 1

16.04.2014, 16:42

Oana , arata super! tot asa vreau si eu sa il fac, cu deosebirea ca in loc de pipite si inimi voi pune vreo 3 pulpite de pui tocate tot asa marunt

Constelatialeu 1

16.04.2014, 16:43

MotanLaOale 1

16.04.2014, 16:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficat pe plita cu ardei copti