Drob de soia

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2015 | 7144 vizualizari

 

Un aperitiv perfect pentru vegetarieni si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia granule
  • 3 linguri cu orez
  • 3 cepe mari
  • 5 oua
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • 2 linguri cu faina
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita oregano
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de soia:

 Soia se pune la fiert in apa cu sare( sau puteti pune in apa ierburile aromatice preferate)

Orezul se spala si se pune si el la fiert.

Cepele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu cele doua linguri de ulei.

 Soia, dupa ce a fiert se stoarce de apa, si se pune intr-un castron, la care se adauga pasta de rosii, ierburile aromatice, sarea si piperul.Se amesteca bine dupa care se pune faina.Urmeaza orezul, ceapa si ouale, amestecandu-se dupa fiecare.

Se tapeteaza cu hartie de copt fundul unei tavi de chec in care se toarna amestecul de soia.Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 40 de minute.

E buuuun, e foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Ina 1

07.03.2015, 20:19

uite ca d'asta n-am incercat ... Nu stiu daca ar iesi cu drojdie inactiva in loc de oua, pentru post ...

Carmen_g 1

07.03.2015, 22:40

Ar trebui sa iasa pentru ca drojdia inactiva are si rol de agent de legare pe langa gustul foarte bun. ) Incerci si ne impartasesti si noua rezultatul

dantes 1

09.03.2015, 08:59

Interesant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu ciuperci si legume