Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 9226 vizualizari

 

Pentru cei care nu mananca drob de miel recomand o reteta ca la mama acasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 ficatei pui
  • 500 carne porc tocat
  • 500 carne vita tocat
  • 6 legaturi ceapa
  • 6 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • 6 oua crude
  • 6 oua fierte
  • 2 buc cabanos
  • Condimente: sare, piper, boia, 3 tavi aluminiu (forma de chec mic)
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui:

Calim ceapa foarte putin, adaugam si usturoiul 2-3 minute la calit. Intre timp punem ficateii la fiert, le lasam sa se raceasca bine.

Tocam verdeata si adaugam in carnea cruda, adaugam ouale crude, ceapa si usturoiul calit, condimentam dupa plac si le amestecam foarte bine. Tocam ficateii cubulete mici si le adaugam in compozitia deja amestecata, amestecam usor cu o lingura de lemn. Intre timp pregatim tavile, le ungem cu putin ulei. Imparim jumatate din compozitie in tavile unse, asezam ouale fierte in doua dintre tavi iar in cea de a treia tava punem peste compozitie doua fire de cabanos. Cealalta jumatate din compozitie asezam peste oua si cabanos.

Tavile se introduc in cuptorul fierbinte cca 1 ora si 30 minute, pana se rumenesc ( pana se desprinde aluatul de pe tavi). Se lasa macar o noapte la rece inainte de a-l  felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Drob mixt (vita si pui)