Drob din ficat de pui cu condimente indiene

de simona72 in Ficat, 27 Ian 2013 | 2942 vizualizari

 

Daca ficatul de pui pe care-l cumparati nu este pe placul votru,adica bucatile de ficat nu sunt frumoase si intregi si printre ele mai sunt si bucati zdrobite, atunci puteti sa faceti asta...

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui aprox 700-800gr
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • pasta de ardei iute
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 lg garam masala (amestec de condimente )
  • coriandru uscat sau verde
  • 5 oua
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 lg unt
  • 1 lg pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de pui cu condimente indiene:

Ficatul proaspat pe care l-am cumparat nu era pe placul meu, asa ca ce sa fac cu el??

L-am spalat, l-am curatat de pielite si l-am pus intr-o tigaie cu 2 lg ulei de masline si 1 lg unt,sare si piper proaspat macinat.

Am pus capac pe tigaie ca acesta sa iasa inabusit si nu prajit si l-am lasat pe foc cam 10 minute. L-am pus in robot si l-am maruntit,(il puteti da  prin masina de tocat), l-am pus apoi intr-un castron si am pus si celelalte condimente. Am tocat ceapa marunt, ceapa verde la fel si ea, patrunjelul, ardei iute cit doriti de iute, sare si piper dupa gust,2 lg garam masala,coriandru, eu am avut uscat, 5 oua.

Toate acestea le-am amestecat si le-am pus intr-o forma de chec unsa cu unt  si tapetata cu putin pesmet.

Se da la cuptorul incalzit la 170 grade, 50 minute. Cind este gata, eu neavind prapur, am pus 2 felii de cascaval si l-am mai dat putin la cuptor pina cind acesta s-a topit.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Drob din ficat de pui cu condimente indiene 200318
retete culinare - Drob din ficat de pui cu condimente indiene 200319
retete culinare - Drob din ficat de pui cu condimente indiene 200320

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

28.01.2013, 09:28

Sim0na 1

28.01.2013, 21:31

simona72 1

29.01.2013, 16:54

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55