Drob taranesc

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2016 | 4804 vizualizari

 

Aceasta e reteta mea preferata, o gatesc cu placere in orice perioada a anului. 

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficat de porc fiert;
  • 1 farfurie de pilaf;
  • Cateva frunze de ceapa verde;
  • Cateva fire de marar si patrunjel;
  • 3 oua crude;
  • 2 linguri de ulei;
  • putin unt;
  • cascaval ras dupa gust;
  • Sare si piper;
  • Cateva rosii cherry;
  • Decor: legume proaspete si masline.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob taranesc:

Se fierbe ficatul de porc in apa cu putina sare, pentru aprox 40 de minute. Se lasa la racit, apoi se taie foarte marunt, va puteti ajuta de robotul de bucatarie.

Intr-un vas mare se amesteca ficatul de porc cu pilaful. Adaugati pilaf mai mult sau mai putin, in functie de gust. Acum putem adauga frunzele de ceapa, mararul si patrunjelul tocate marunt, putina sare si piper si ouale care vor lega compozitia. De asemenea, pentru a nu iesi inecacios, eu adaug si doua linguri cu ulei.

Asezam amestecul intr-o tava incapatoare, pe foaie de copt. Decoram cu felii de rosii, fasii de unt si cascaval ras. Puteti decora dupa gust si inspiratie.

Se coace la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute.

Se serveste cu legume proaspete si masline.

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/06/drob.html

TIPS-URI

1

Imi place sa adaug pe drob, la final, unt si rosioare cherry, care ii dau o nota aparte :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob taranesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mirela0911 1

13.07.2016, 18:11

Tare bun!

Rocsi 1

13.07.2016, 21:40

Ancutsa 1

14.07.2016, 07:36

Va multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ceapa verde