Drob vegetarian cu sparanghel

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 2 Mai 2016 | 2138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana linte rosie
  • 1 cana legume tocate amestecate (eu am folosit 5 tulpini sparanghel, 1/5 vanata, 1/5 dovlecel)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 1/2 legatura marar tocat
  • 1/2 legatura patrunjel tocat
  • 1/2 legatura ceapa verde tocata
  • 5 crengute cimbru
  • 3 oua fierte tari (optional)
  • sare/piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob vegetarian cu sparanghel:

Se fierbe lintea in multa apa, 15 minute, la foc mediu. Se scurge si se lasa la racit. 

Intre timp, se toaca ceapa si morcovul marunt si se calesc in putin ulei de cocos, pana se inmoaie putin, 6 minute. Se adauga restul legumelor si se soteaza inca 3 minute. 

Se adauga peste linte impreuna cu sare, piper, frunzele de cimbru, mararul, patrunjelul, ceapa verde si 2 oua. 

Se unge o tava mica pentru cozonac cu ulei de cocos. Se toarna 1/2 din compozitie si se intinde cu o spatula pe toata baza. Se adauga ouale fierte si curatate de coaja, in sir, apoi se toarna restul de compozite deasupra. Se intinde cu o spatula, astfel incat ouale sa fie complet acoperite de compozitie. 

Se gateste la 180 de grade, 40 de minute. Se lasa la racit, se scoate din tava si se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob vegetarian cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

02.05.2016, 18:27

- Andreea - 1

02.05.2016, 18:44

Ador sparanghelul ... super reteta

Valclaudia 1

02.05.2016, 19:09

wow!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza de burduf