Dublu Kinder Pingui

de deyutzky in Prajituri, 13 Oct 2011 | 13690 vizualizari

 

dupa reteta Laurei Adamache...o recomand, e foarte buna!!!

 

INGREDIENTE

  • FOI:
  • 120 gr unt
  • 120 gr albusuri (4 albusuri)
  • 120 gr zahar pudra
  • 120 gr faina
  • 5-6 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • CREMA:
  • 200 gr frisca lichida
  • 3 linguri de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dublu Kinder Pingui:

Pregatim FOILE: untul cu zaharul le mixam bine peste care adaugam albusurile batute spuma si amestecam. Peste aceasta compozitie adaugam faina amestecata cu cele 6 linguri de cacao si praful de copt si amestecam bine.

Compozitia obtinuta o impartim in doua. Jumatate din compozitie o intindem pe o hartie de copt in tava si o dam la cuptor pt 4 minunte. Cand foaia este gata se lasa la racit si se procedeaza la fel si pt cealalta.

Pregatim CREMA:

Batem frisca bine, adaugam mierea si mixam pana ce frisca se intareste.

Ne apucam de asamblat prajitura. Foile le taiem in jumatate iar peste fiacare foaie adaugam cate un strat de crema. Dupa ce am terminat de asamblat dam la rece pentru o ora. Dupa ce s-a racit o scoatem din frigider si o taiem in patratele.

Pofta bunaaaa!!! o s-o repet curand pt ca e minunata

 

RETETA IN IMAGINI

Dublu Kinder Pingui-0
Dublu Kinder Pingui-1
Dublu Kinder Pingui-2
Dublu Kinder Pingui-3
Dublu Kinder Pingui-4
Dublu Kinder Pingui-5

COMENTARII (23)

MagdaMag

MagdaMag 1

16.11.2011, 23:17

Larisel

Larisel 1

29.09.2013, 00:40

De pofta a trebuit sa cobor sa-mi cumpar unul!! Arata atat de bine!!

Toamna07

Toamna07 1

30.09.2013, 17:38

O fac si eu,trebuie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!