Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Prajituri, 8 Iun 2011 | 11453 vizualizari
Miha 1
Buna dimineata fetelor! Multumesc de aprecieri.
Criss, cred ca merge si frisca, de ce nu? Pui putin cate putin pana ajungi la consistenta dorita. Si cred ca cel mai bine ar merge frisca vegetala, neexistand riscul sa "se taie'.
monik80 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:49
de Miha 9
ieri la 19:58
ieri la 18:06
ieri la 17:41
de laura_n 7
ieri la 16:39
12 comentarii
de gaby_duceag 8
11 comentarii
10 comentarii
11 voturi
10 voturi
abstract01
MotanLaOale
Sim0na 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina1985 5
cati 1
Georgeta1981 1
cristyn 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!