Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aceasta reteta este foarte delicata ,necesita mai multa atentie insa rezultatul este surprinzator.
Se culeg agrisele dupa ce s-a ridicat roua ,se spala si se inlatura coditele si motul.
Cu o scobitoare se inteapa fiecare fructa la extrimitati,se adauga apa si se pune la frigider pentru a 2-a zi.
Se strecoara, si in lichidul format se adauga crenguta de visin si zaharul ,se pune la foc pentru 20 minute.Se da deoparte si se lasa la racit ,cand lichidul s-a racit suficient (apa de ploaie) se adauga fructele se pun pe foc si se lasa pana da in clocot ,se da deoparte pana a 2-a zi acoperit cu un tifon.
A 2-a zi se strecoara si siropul format se pune pe foc si se lasa pana obtinem un sirop bine legat ,adaugam zeama de lamaie si fructele,asteptam sa dea in clocot si da-m deopatrte pana a 2- zi,cand punem pe foc lasam iarasi sa dea in clocot si umplem borcanele spalate si sterilizate .
1
Agrisele nu se culeg dupa ploaie,riscam sa crape la fiert.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult