Dulceata de caise

de adasev12 in Dulceata / Gem, 10 Iul 2011 | 3239 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

10.07.2011, 20:47

buna buna

adry88 1

10.07.2011, 20:54

Rocsi 1

10.07.2011, 21:02

iese buna dulceata si daca nu decojesti caisele..bravo

Ina 1

10.07.2011, 21:05

Sa incerci sa pui in dulceata si samburi dulci de caise

diaconta 1

10.07.2011, 21:29

cea mai buna

ionela2682 1

10.07.2011, 21:37

Da da cu samburi dulci am mancat si eu..daar si combinatia aceasta mi se pare interesanta!!

adasev12 1

10.07.2011, 21:42

motane...mersi
eduard....

adasev12 1

10.07.2011, 21:43

rocsi, n-am decojit caisele, ci samburii...poate m-am exprimat gresit ....pup

adasev12 1

10.07.2011, 21:44

ina am pus si samburii....la ce fel de samburi dulci te referi tu?

adasev12 1

10.07.2011, 21:45

dia, mersi
ionela..

Rocsi 1

10.07.2011, 22:04

aaaa ai pus samburii decojiti in fructe..scuze eu intelesesem ca ai decojit fructele

gaby_duceag 1

10.07.2011, 22:06

cat ar fi durat?))))


mirela0911 1

10.07.2011, 22:13

Interesant cu samburii sigur e buna si asa

mihaelaM 1

10.07.2011, 23:54

nu am pus samburi niciodata ,dar cred ca sunt foarte buni

marcela1979 1

11.07.2011, 00:43

excelenta

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:25

e f bun dar nu e dulceata este gem nu te supara pe mine ca-ti spun acest lucru studiaza cartile de bucate cele vechi si ai sa intelegi diferenta si adevarat ca sa iasa aromata se pune si samburele la dulceata altfel si la tine arata bine scuze inca o data

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:48

adasev12 1

11.07.2011, 11:34

gaby.... ....la cine are rabdare, merge, dar nu la mine....

adasev12 1

11.07.2011, 11:38

mirela si mirela...nici eu nu stiam, dar tot aici pe site am citit la fete....de aia i-am pus...ii da un gust mai aparte...cred ca si cativa samburi d emigdale mergeau bine....

adasev12 1

11.07.2011, 11:53

carla, ms

adasev12 1

11.07.2011, 11:54

mamaie, ca o fi gem , ca o fi dulceata...eu nu prea vad diferente intre cele doua...de altfel dulceata imi palce mai mult cum suna ...sigur ca nu ma supar, stai linistita....pup

adasev12 1

11.07.2011, 11:55

diva....

Lau 1

11.07.2011, 13:35

buna

mamaieelena 1

11.07.2011, 14:45

draga mea dulceata se prepara altfel si gemul este exact cum l-ai facut tu si alegerea iti apartine la cum iti numesti preparatele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise cu portocale si migdale