Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 5 Feb 2013 | 2895 vizualizari
Bya Ralu 1
buna
Bunica 1
Una dintre favoritele mel!
gaby_gabytza 1
bun
MotanLaOale 1
diaconta 1
imi place
Lau 1
Tot asa masor si eu fructele pentru dulceata.Dar bunica nu te-a invatat ca prunele si caisele se ti in zeama de var ca sa nu se sfarme
Rocsi 1
Buna la gust!
Constelatialeu 1
Bunica.Stiu ca se tin,ca m-a invatat,dar eu doar prunele le tin in zeama de var....deobicei fac gem de caise...
Merisor 1
Si mama le tine in zeama de var.
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 17:28
de bucatarasa 1
ieri la 20:52
ieri la 18:55
de Bucataras 6
ieri la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
12 comentarii
10 comentarii
9 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
laura_n
Caty
RODIMUR
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!