Dulceata de caise

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 5 Feb 2013 | 2895 vizualizari

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

05.02.2013, 13:18

buna

Bunica 1

05.02.2013, 13:28

Una dintre favoritele mel!

gaby_gabytza 1

05.02.2013, 13:32

bun

MotanLaOale 1

05.02.2013, 13:41

diaconta 1

05.02.2013, 14:30

imi place

Lau 1

05.02.2013, 15:52

Bunica 1

05.02.2013, 17:16

Tot asa masor si eu fructele pentru dulceata.Dar bunica nu te-a invatat ca prunele si caisele se ti in zeama de var ca sa nu se sfarme

Rocsi 1

05.02.2013, 20:12

Buna la gust!

Constelatialeu 1

05.02.2013, 20:37

Bunica.Stiu ca se tin,ca m-a invatat,dar eu doar prunele le tin in zeama de var....deobicei fac gem de caise...

Merisor 1

05.02.2013, 22:12

Si mama le tine in zeama de var.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata ecologica de caise