Dulceaţă de căpşuni – Multicooker

de madi_marin in Dulceata / Gem, 25 Mai 2014 | 5057 vizualizari

 

E prima dată când fac dulceaţă la Multicooker. Inspirată de grămezile parfumate de fructe de pe tarabele din pieţe, am trecut la treabă. Am strecurat şi nişte cubuleţe de ananas şi frunze proaspete de mentă. Rezultatul? Un răsfăţ dulce şi aromat pentru orice moment al zilei, ca atare sau pe pâine caldă unsă cu unt proaspăt!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg căpşuni
  • 150 g cubuleţe de ananas din conservă
  • frunze proaspete de mentă
  • 500 g zahăr
  • 500 g zahăr gelifiant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceaţă de căpşuni – Multicooker:

Căpşunile se spală bine şi se curăţă de codiţe şi frunzuliţe. Dacă sunt mari, se taie în sferturi.

Se toacă mărunt şi ananasul

În cuva aparatului se pun straturi alternative de fructe şi ambele tipuri de zahăr amestecate bine.

Se selectează programul JAM şi la COOKING TIME se alege ca timp o oră şi jumătate. Se apasă START.

După jumătate de oră se deschide capacul, se pune menta tocată mărunt  şi se lasă aşa să fiarbă până la finalul timpului selectat.

Dulceaţa se pune fierbinte în borcane sterilizate.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceaţă de căpşuni – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

babi5 1

26.05.2014, 16:01

Angelina_Elena 1

01.06.2014, 18:19

Lia_ 1

06.06.2014, 21:11

trebuia sa scrii dulceata de capsuni cu ananas si cred ca era navala pe reteta asta a ta pentru ca nu m-as fi gandit vreodata sa le combin asa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta