Dulceata de cirese amare

de silvi0ara in Dulceata / Gem, 1 Iul 2010 | 9053 vizualizari

COMENTARII (20)

eclerash 1

01.07.2010, 18:42

mm...cirese amare?prima sunt,ale mele sa fie!!!

Rocsi 1

01.07.2010, 19:10

ai pus unt?are vreun rol?scuze k intrb dar sunt curioasa...oricum foarte buna

lia maria 1

01.07.2010, 19:19

este o dulceata deosebit de gusoasa

silvi0ara 1

01.07.2010, 19:29

Da Rocsi,untul impiedica dulceata sa faca spuma.Trucul asta l-am invatat de la Ana Olson,de la emisiune ei-Ceva dulce.Am scris si in reteta.Imi place de ea ca te invata multe trucuri in bucatarie.

Ina 1

01.07.2010, 20:00

vik 1

01.07.2010, 20:48

Dulceata de cirese amare vreau si eu.
Sfaturi de la Ana Olson nu neaparat, de cand a aberat despre grepfrut ca ar creste in ciorchini ca strugurii:

Miha 1

01.07.2010, 21:59

Uffff...ce-mi place dulceata de cirese amare...

Rocsi 1

01.07.2010, 22:13

da mai urmaresc si eu emisiunea ei...interesant truc doar k nu s emai poate folosi la post ..asta e rau

silvi0ara 1

01.07.2010, 22:42

Ai dreptate Rocsi,poate merge si cu margarina?Nu stiu,indiferent ,daca nu pui este la fel de gustoasa.

silvi0ara 1

01.07.2010, 22:51

Vik,eu una nu am auzit-o niciodata aberand.Din pacate la noi este dublata in Romana,si de multe ori traducerea lasa de dorit.Mie una imi place de ea tare mult.

Julie 1

02.07.2010, 08:46

Ce buna trebuie sa fie dulceata!Eu nu am gustat niciodata! Ma asez la rand sa gust si eu de la tine

Bunica 1

02.07.2010, 11:00

8 borcane ! Ce bine ca stiu la cine sa cer cand o sa am nevoie ! Si acum serios :unde ai gasit cirese amare , in ce piata ? E o dulceata pe care toata familia o adora

silvi0ara 1

02.07.2010, 23:56

Bunica,am luat ciresele din Aviatiei,de la piata.Dar am vazut si in piata Obor.Din pacate azi erau destul de scumpute,10 Ron kg.Trebuie sa te grabesti ca sunt pe terminate.

Laly 1

05.07.2010, 00:36

Silvioara cred ca trebuia sa faci mai multe borcane.Fiecare vrea cate unul,nu?

silvi0ara 1

05.07.2010, 11:42

Sigur mai fac ,ca am vazut in piata celalat soi cu fructe mai mici si mai amare.

nadina73 1

07.07.2010, 00:29

foarte bun nu am mai mnact de ani de zilenota 10

silvi0ara 1

07.07.2010, 11:36

madi_marin 1

07.07.2010, 13:57

woow...nebunie.... o singura data am avut ocazia sa gust asa bunatate....si mi-a ramas in minte....bravo...5 furculite...

Bunica 1

13.07.2010, 15:36

Multumesc mult, SilviOara, dar bunica plimbareata, acum a aterizat si pleaca iar, asa ca nu am timp sa merg pana in Obor la piata.

argentina 1

29.06.2011, 21:02

Buna seara,
Am avut norocul sa va gasesc reteta de dulceata de cirese amare , pe care am incercat-o.Se munceste cam mult la curatarea de simburi , dar merita tot efortul.Am respectat intocmai timpii si ingredientele folosite de dvs. si va anunt ca a iesit o dulceata de exceptie.De remarcat a fost adaugarea untului care s-a dovedit a fi o idee deosebita.Va multumesc si va urez toate cele bune
Argentina Stranschi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese amare