Dulceata de cirese galbene

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 19 Iun 2013 | 4882 vizualizari

 

Pentru ca am materie prima pe care nu dau bani,e pacat sa nu o gestionez in diverse feluri.....azi i-a venit randul ciresei galbene,un pic amaruie dar delicioasa......

 

INGREDIENTE

  • 1 kg zahar
  • 2 farfuri adanci pline cu cirese scobite
  • un varf de cutit cu sare de lamaie
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese galbene:

Se curata ciresele de codite se spala si se scot samburii. Intr-o cratita mai inalta se pun ciresele, se adauga zaharul si apa. Pentru ca ele nu sunt zemoase, le fierbem imediat, nu trebuiesc lasate de pe o zi pe alta. Avem grija sa luam spuma formata, lasam sa se lege, in functie de cat de legata vrea fiecare. Se incearca cu lingurita si picatura, daca vrem mai legata, picatura de sirop trebuie sa cada mai rar de pe lingurita. La final se adauga sarea de lamaie. Se da de pe foc, se pune un prosop umed deasupra si se lasa pana a doua zi cand se pune in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese galbene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (25)

Corinuta 1

19.06.2013, 15:44

iry-gabriela 1

19.06.2013, 17:38

tare bun

Valclaudia 1

19.06.2013, 17:48

mamaaaaaaaaa, cum arata dulceata ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese