Dulceata de gutui

de Oana in Dulceata / Gem, 12 Oct 2010 | 8573 vizualizari

COMENTARII (23)

ela 1

12.10.2010, 19:29

de cand nu am mai mancat gutui....

ANCA 1

12.10.2010, 19:31

ia uite ce ocupata a fost Bubulina, ca rar o mai vad!

mamaica 1

12.10.2010, 19:36

preferata mea

La Ancuta 1

12.10.2010, 19:41

ce imi place

Oana 1

12.10.2010, 19:50

O feliuta de paine cu unt si dulceata, cine mai doreste?

Miha 1

12.10.2010, 19:59

Eu...eu...

madi_marin 1

12.10.2010, 20:24

mama mama ......cat de mult imi place..... poate ma invrednicesc sa fac si eu....

Bunica 1

12.10.2010, 20:25

Lasa painea si untul .....eu sunt de moda veche....vreau o dulceata la farfurioara .....E prea buna si trebuie savurata ! Am vazut in piata gutui romanesti, dar nu m-am incumetat........sa se mai coaca putin.

Rocsi 1

12.10.2010, 20:33

eu as vrea si 2 felii ca e asa buna si aromata

Bucataras Medi 1

12.10.2010, 20:39

asa painea si untul .....eu sunt de moda veche....vreau o dulceata la farfurioara..........Buni sunt de acord cu tine........si un pahar cu apa.....ei, ce vremuri Buni, ce stie tineretul din ziua de astazi[email protected] aceasta dulcetica Oana...............

Bunica 1

12.10.2010, 21:10

: adevarat, medi, adevarat

Teo 1

12.10.2010, 22:44

Oana, nu a cazut inca bruma peste gutui! te-ai grabit sa le culegi?Buni, s tie ea ce stie!despre gust-------cea mai aromata dulceata !dar si placinta de gutui !

Oana 1

12.10.2010, 23:09

Pai, Teo, le-am primit chiar din curte, din copac de la o vecina sunt taaaare gustoase Medi, ca sa stii, maine la serviciu am borcan cu dulceata pt. colegi, unt si laptic, paine o aduc colegii

nadina73 1

12.10.2010, 23:28

tare bun trebuie sa fie ,nu am mai mancat de ani de zile,fur de la tine oana un borcanelce zici trimit pescarusu ?i dai?eu las 5 f

mena29 1

13.10.2010, 08:39

mihaelar63 1

13.10.2010, 10:53

,, galbena gutuie , dulce -amaruie ..'' vorba cantecului si cea mai parfumata fructa romaneasca

Oana 1

13.10.2010, 11:10

Nadina, cum sa nu! pui si tu la pachet niste gogosi, ce va bun de la tine

Corinuta 1

13.10.2010, 11:50

Oana 1

13.10.2010, 19:45

Medi, m-am gandit azi la tine! Am papat cu colegele la serviciu un borcan maaare, cu paine si unt si laptic

kamy 1

13.10.2010, 22:38

5f

cristinne 1

16.10.2010, 11:45

azi fac si eu;

cum pun la fiert borcanele?
nu am mai facut niciodata dulceata de gutui
umplu borcanele cu fulceata fierbinte? si le pun in apa rece si le dau la fiert in oala? sau cum?>

Panacris 1

11.10.2013, 16:56

Oana 1

12.10.2013, 13:32

Cristinne, eu nu fierb niciodata borcanele de dulceata. Doar pun dulceata fierbinte in borcane, le strang bine capacele si gata.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici