Dulceata de morcov

de remy_81 in Dulceata / Gem, 29 Ian 2013 | 6422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr morcov
  • 400 gr zahar
  • 2 lamai
  • 50 ml coniac
  • 10 migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de morcov:

Morcovul se taie rondele si se pune la fiert pana se inmoaie. Se paseaza dupa care se pune intr-un vas si se adauga zaharul. Se pune din nou la fiert. Cand zaharul incepe sa se dizolve se adauga coaja de la o lamaie data prin razatoarea mica si se pune peste morcovul care fierbe impreuna cu zaharul. Cealalta lamaie se stoarce si se pune de asemenea peste morcov. Se mai lasa doua minute se opreste focul si se adauga coniacul si migdalele pisate marunt. Se lasa pana se raceste (trebuie sa devina calduta). Dulceata se pune in borcanele sterilizate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

babi5 1

21.10.2013, 08:03

La multi ani ! sanatosi si frumosi

ianculubita 1

21.10.2013, 08:51

LA MULTI ANI!!

babi5 1

21.10.2014, 20:10

ceva inedit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de morcov cu nuca