Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dulceata de nuci verzi
Nucile se curata de coaja verde pana la partea alba si se pun intr-un vas cu apa rece si se lasa in apa pana a doua zi schimband de cateva ori apa.
Se pune pe foc intr-o oala apa cu zaharul la fiert pana se leaga siropul putin apoi se adauga nucile scurse bine si se fierb cca o ora apoi adaugam coaja de lamaie si zeama si 2-3 linguri de zahar vanilat si mai fierbem cca 30 min.
Se pune fierbinte in borcane curate si sigilam bine,apoi se impaturesc borcanele pana a doua zi,apoi le depozitam intr-un loc racoros si intunecat(camara,beci).
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult