Dulceaţa de nuci verzi, chihlimbarul din cămară

de gratziela in Dulceata / Gem, 6 Iul 2011 | 9086 vizualizari

COMENTARII (23)

Rocsi 1

06.07.2011, 20:01

din auzite cica e foarte buna si am mai auzit ca e buna pentru cei ce au glanda tiroida

monike 1

06.07.2011, 20:02

delicios
preferata mea

diaconta 1

06.07.2011, 20:14

pregatita cu migala,sigur iti rasplateste efortul prin savoarea deosebita cred ca m-ai facut curioasa

ionela2682 1

06.07.2011, 20:42

mama ..ce ai faut acolo....!!!!!

adry88 1

06.07.2011, 20:47

o bunatate

Anamaria7 1

06.07.2011, 20:54

ce ma mai imbiati cu dulceata asta!

LicutaMarin 1

06.07.2011, 20:55

Si eu...macar o lingurita...

Ina 1

06.07.2011, 21:09

Tare-mi place cum povestesti

gratziela 1

06.07.2011, 21:13

Este pentru prima oara cand ma incumet sa fac asa ceva si va garantez ca nu este atat de greu pe cat se spune.
Va multumesc si va imbratisez cu prietenie, si va pregatesc (asa cum faceau bunicii nostri) cate o lingurita de dulceata alaturi de de un pahar de apa de izvor rece.

Dya Daniela Andrei 1

06.07.2011, 22:19

Atat de delicioasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamaieelena 1

06.07.2011, 22:49

Pe langa frumoasa descriere care a luat nuanta de povestire totul e unic eu iti spun multumesc si toata stima esti un om deosebit

horia 1

06.07.2011, 22:51

arata super!

gratziela 1

06.07.2011, 23:05

Rocsi_1612
Imi dai o veste minunata. Eu am probleme cu tiroida, dar nu am gasit nicaieri in ce sens ajuta tiroida (stiu ca nucile au foarte mult iod).

marcela1979 1

06.07.2011, 23:16

e si foarte buna

gratziela 1

06.07.2011, 23:33

Mamaieelena,
Iti multumesc pentru aprecieri si ma simt onorata, sincer. Dar consider ca fiecare om este unic, plin de mister si deosebit. Acesta este marele dar pe care Dumnezeu ni l-a dat: acela de a fi unici si deosebiti.
Multumesc!

carmenvlad 1

07.07.2011, 06:03

Draga Gratziela, asa cum ti-am mai spus si altadata iubesc toate retetele tale. Daca cred ca sunt bune? O nebunie!!! Dar descrierea retetelor, puterea cuvintelor folosite ma atrag si-mi lasa imaginatia sa zboare, ma duc cu gandul alaturi de tine sa gustam impreuna din dulceata ta si sa bem un pahar cu apa. Esti minunata si te admir mult.

Sidy 1

07.07.2011, 07:53

Ce savoareeeeeeeee O nebunie de dulceata

gratziela 1

07.07.2011, 10:31

Multumesc mult CarmenVlad.
Poate ca ma repet, dar, consider ca atunci cand descriu o reteta, trebuie povestita ca sa atraga si pe cei mai neexperimentati pentru ca bucataritul sa devina o placere si nu o corvoada.
O zi foarte buna tuturor!

Lau 1

07.07.2011, 13:09

buna

divainbucatarie 1

08.07.2011, 10:23

din copilarie nu am mai mancat....

lilik 1

08.07.2011, 19:42

alinutzika 1

31.08.2011, 22:46

f buna! Si imi place mult cum ai prezentata reteta....

Gabica 1

15.06.2012, 15:58

Gratiela draga, tu nu esti doar un bun bucatar, dar scrii minunat! Descrierea ta este chiar pe masura rafinamentului si savorii acestei dulceti. Bravo, tine-o tot asa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de afine