Dulceata de pere la Crock Pot

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 736 vizualizari

 

(timp de pregatire 10 min, timp de gatire 2 ore, program “high” , complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Pere Williams – 6 buc
  • Fresh de lamaie – 150 ml
  • Zahar gelifiant – 3 linguri rase (cantitatea difera in functie de cat de dulce preferi)
  • Gellfix – ¼ plic
  • Scortisoara batoane – 2 buc
  • Anason stelat – 2 buc
  • Cuisoare – 5-6 buc
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de pere la Crock Pot:

 

  • Curata coaja, inlatura samburii si taie perele cubulete potrivite;

  • Amesteca-le intr-un bol cu fresh-ul de lamaie si zaharul gelifiant si adauga-le in Crock Pot 4,7 L Digital;

  • Adauga scortisoara batoane, anasonul stelat si cuisoarele;

  • Amesteca bine, pune capacul si seteaza timpul de 2 ore si programul “high”;

  • Cu 10 min inainte de final adauga gellfix-ul si amesteca bine;

  • Odata incheiat programul de gatit, toarna compozitia in borcane fara sa le pui capacul;

  • Lasa compozitia sa se raceasca si pune-o in frigider – peste cateva ore vei avea o dulceata de pere minunata;

 

Pofta buna !

 

 

 

 

 

 

 

COMENTARII (8)

Andreea Caroline 1

29.09.2015, 14:53

Bya Ralu 1

29.09.2015, 16:00

Super

Rocsi 1

29.09.2015, 20:58

O nebunie de dulceata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04