Dulceata de piersici albe

de ianculubita in Dulceata / Gem, 12 Iul 2013 | 3499 vizualizari

 

Sincera sa fiu este pentru prima data cand vad asa ceva si m-am grabit sa pun delicioasa fructa parfumata la borcanel.

 

INGREDIENTE

  • 2kg de piersici cantarite fara samburi
  • 11/2kg zahar
  • 1/2lamaie
  • 1anason stelat sau un baton de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici albe:

In vas punem fructele spalate curatate de samburi impreuna cu zahar si anason,lasam cateva ore sau de seara pana dimineata,apoi punem pe foc si lasam sa fiarba la foc mare adunand spuma formata,timp de 3-40min;

cand e aproape gata,stoarcem lamaia,scoatem anasonul si punem fierbinte in borcane.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dulceata de piersici albe 244193
retete culinare - Dulceata de piersici albe 244194
retete culinare - Dulceata de piersici albe 244196
retete culinare - Dulceata de piersici albe 244197
retete culinare - Dulceata de piersici albe 244198
retete culinare - Dulceata de piersici albe 244199

COMENTARII (8)

simona72 1

12.07.2013, 15:32

Eu nu am si nici nu am mincat...

Rocsi 1

12.07.2013, 21:03

O dulceata foarte buna si plina de aroma

ianculubita 1

13.07.2013, 13:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18